Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/snabb-och-lyxig-favoritfrukost/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Snabb och lyxig favoritfrukost

Blogginlägg  

Förr fick mina barn samma typ av frukost som alla andra barn, det vill säga mjölk och smörgås, mannagrynsgröt och liknande. Nu när jag har större kunskap om kosten vill jag helst att de får i sig mat som de håller mätta på länge och som innehåller mer än bara tomma kalorier. Länge, länge har de stackars barnen fått mild, naturell yoghurt med olika frön och sparsamt med russin på helgmorgnarna (på vardagarna äter de frukost på förskola/fritids, då kan vi inte styra mer än att de som ”specialkost” får riktigt smör på mackan och inte lättmargarin). Yoghurt med frön är ju så smidigt! Och gott!

Gnället över det tråkiga och orättvisa i detta har dock vuxit och fått enorma proportioner, så som jag nämnt tidigare har den här mamman nu verkligen börjat anstränga sig när det gäller barnens frukost. Keso har visat sig vara ett vinnande koncept, i alla fall hos oss. kesoplättarna har slagit alla rekord i popularitet, men bubblaren Kesofrutti, ligger inte långt efter.

IMG_0690

Så nu verkar det bli kesoplättar till frukost på lördagen och kesofrutti till frukost på söndagen ett tag framöver. Sen får vi se hur lång tid det tar innan barnen ledsnar och vill ha något annat istället. Kanske yoghurt?

(Visited 750 times, 1 visits today)
  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!