Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/sondagslunk/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Söndagslunk

Blogginlägg  

Vilket underbart väder vi har här i Göteborg idag, perfekt höst väder. Synd bara att det här vädret inte var igår, för igår hade jag och min vän Linda loppis hemma i trädgården. Så skönt att rensa bort allt man har sparat sedan Vincent var liten, sålde barnkläder, skor, leksaker och böcker. Nu är det bara lite kläder och skor kvar som jag satt ut på annons.

Nu till veckan är det höstlov här i Göteborg, så farmor är på väg ner idag för att vara hemma med Vincent nu till veckan. Liseberg har öppet under höstlovet, Halloween tema. Parken öppnar kl 12 och ändrar skepnad kl 17 då vaknar alla skuggor och blir till liv….. få se ifall Vincent och farmor törs åka dit.

HalloweenDatum2Text_870

Törs du gå in?

Annars tuffar allt på här hemma. Nu när hösten är här så gör jag mer grytor som får stå och småputtra på spisen i några timmar. Man får passa på att göra stora grytor så att man kan värma på under veckan, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt. Som jag gjorde i förrgår Åse och Annas Kyckling med ajvar och kokossås – helt underbart god. Kan säga att när man värmde på den dagen efter var den ännu godare.

Se länk till kycklinggrytan nedanför.

Ha nu en underbar söndag,

kram kram

(Visited 154 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

RECEPT OCH FOTO ÅSE FALKMAN FREDRIKSON

Kyckling i kokos- och ajvarsås

Kyckling i kokos- och ajvarsås. Den här rätten är även god att variera med lax....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!