Spännande kryddblandning!

Blogginlägg  

Då är det sista semesterveckan för min del… och sommaren levererar väl inte riktigt som den bör i alla fall inte denna vecka. Hoppas på lite stabilare väder i slutet av veckan. Annars hoppas jag på en fin sensommar och höst! Inget är ju så härligt som soliga klara höstdagar med frisk luft och en natur som skiftar i härliga höstfärger. Så det känns helt ok det med! Jag har dessutom lite småäventyr att se fram emot till hösten.

I slutet av förra veckan var vi nere en sväng i Halmstad och jag passade på att vindsurfa lite. Det var kanske inte mitt bästa pass i år, men efter lite tips från coachen efteråt så tror jag att passet gett mig nya färdigheter. Vill bara ha lite bra surfväder nu!

IMG_5162

När det är ruskigt och regnigt ute är det ju förutom att gosa in sig i soffan med kaffe, mysfika, filtar och TV-serier rätt gött att aktivera sig med lite pyssel både inomhus och utomhus. Jag ägnade stora delar av gårdagen med diverse småpyssel inomhus som har funnits på att-göra-listan ett tag och sedan gick jag lös på ett av våra stora träd och kapade ner det maximalt. Det är en sort som växer galet mycket varje år och bladen är gigantiska, så det är smart att ta ner det innan lövfällning så att man slipper kratta upp alla dessa blad.

IMG_5171

Idag ska jag testa göra ett långkok med en ny rolig kryddblandning som jag köpt hem. Något så ovanligt som en etiopisk kryddblandning! Någon som testat etiopisk mat? Det finns en etiopisk restaurang här i Göteborg som vi testade förra året på min födelsedag, rekommenderas! Riktigt gott var det.

DSC_2838

Tills receptet på grytan dyker upp här eller på min blogg får ni hålla till godo med ett recept på en äggmacka. Kika gärna in på min blogg Ekofilosophie för fler recept och inspiration.

Hoppas solen skiner på er! 🙂

(Visited 156 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Äggmacka med blomkålsbröd

En äggmacka är ju aldrig fel, särskilt inte om dessutom mackan delvis är gjord av ägg ;) Relativt proteintät macka med andra ord :)...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!