Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/tjejvasan-2016/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Tjejvasan 2016

Blogginlägg  

Ja då är det gjort, jag är anmäld till Tjejvasa 2016. Har inte åkt längdskidor sedan jag gick i skolan så detta ska bli spännande. Tjejvasan är enbart för kvinnor och den är 30 km lång, den går från Mora till Oxberg den 27 februari 2016.

Så nu gäller det att lägga upp träningen inför min utmaning. Som tur är ska jag träffa min PT-Sofie så jag tänkte ta upp detta med henne. Måste fokusera på stakning, core – bålen, så att jag orkar hela vägen. Flåset har jag nog med löpningen så det tror jag inte är något problem. Men spännande ska det bli!

Massa tricepsövningar!!!

Min arbetsgivare (DHL) är sponsor till Tjejvasan så vi är ett antal tjejer/kvinnor från jobbet som kommer åka. Som tur är var jag inne på detta redan efter årets Vasalopp så jag passade på att köra skidor, skor och stavar på rean. Så nu saknas det bara snö så att jag kan träna på att åka skidor. Eftersom både min mamma och svärmor bor i Falun åker vi upp dit till jul för att fira jul men även att träna att åka längdskidor.  Win Win för alla!

kram kram

 

 

(Visited 248 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Omelett - kylskåpsrensning

En enkel och snabb middag som du slänger ihop på 30 minuter. Jag hade korv hemma därav tog jag det i receptet men det funkar lika bra med köttbit som ...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!