Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/upplaggningen-gor-mycket/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

Uppläggningen gör mycket!

Blogginlägg  

DSC_2426_S

Jag gillar verkligen grönt och jag gillar glas. Därför blev jag jätteglad när jag hittade dessa små söta och lite originella efterrättsskålar. Med lite snygg uppläggning och snygga grejer att servera på ser den enklaste efterrätten genast så mycket finare och godare ut.

Vi äter väldigt sällan efterrätt och vi har för länge sen slutat med allt LCHF-bakande. När det väl blir efterrätt blir det antingen lite hemgjord glass eller någon efterrätt med bär eller äpplen. Äpplen, röda vinbär och svarta vinbär odlar vi egna, så det finns alltid i frysen. Såg förresten att vinbären har börjat mogna redan, så jag provsmakade ett häromdagen. Ser ut att bli en bra skörd även i år!

En enkel och somrig efterrätt att göra är att göra lite olika bärkompotter och servera till lite glass, vispad grädde eller min nya favorit Smetana. En 42%-ig  mejeriprodukt med bara 2,5 gram kolhydrater per 100 gram. Det slår både grädde och crème fraiche. Rekommenderas varmt!

Recept på min enkla dessert hittar ni här på Matkärleks hemsida och vill ni få lite mer matinspiration får ni så klart gärna kika in på min blogg Ekofilosophie.

Ha en fortsatt fin sommar, nu ska jag laga min feta äggröra till frukost! 🙂

(Visited 558 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

Vaniljglass med ljummen bärkompott

Att göra egen glass är riktigt enkelt och kul! Glassmaskin behövs inte och du kan smaksätta med vad du vill! :)...

Snabb dessert med bär

En enkel, somrig och god dessert att slänga ihop lite snabbt! God ljummen med lite smetana eller annat valfritt tillbehör....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!