Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?id=https://matkarlek.nu/lchf-camping-i-saffle-2015/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/matkarle/domains/matkarlek.nu/wp-content/themes/matkarlek/single.php on line 25

LCHF-Camping i Säffle 2015

Blogginlägg  
Vilken helg jag har haft i Säffle, lyssnat på intressanta föreläsare, träffat massa nya vänner som delar samma intresse för kost och hälsa. Jag delade stuga med Lena Winther, Winthers Skafferi (PS. alla som beställer för minst 200 sek innan 6 juli får 10% rabatt ifall ni uppger kodordet: säffle) och hennes sambo Peter Rasmussen och bloggkollegan Marie Norder Aspholm. Vi hade inte träffats tidigare men vilka underbara människor!
Pernilla Lantz, jag, Peter och Lena Winther

Jag, Marie Norder Aspholm, Peter Rasmussen och Lena Winther          Foto: Pernilla med selfiepinne

Det var som sagt var första gången för mig som jag var med på en LCHF-träff och jag kan verkligen rekommendera detta event i Säffle. Vilket team som ordnade allt detta, vilka föreläsare – en blandning med rutinerade talare som Kostdoktorn – Andreas Eenfeldt och de som ställde sig på scenen för att dela med sig utav sina upplevelser och framgångsberättelser. Jag tänker på Lindha Vikström, som berättade om sin viktresa med LCHF – vilken stark kvinna! Johan Falk – vilken talare och inspiratör.
De två ämnena som jag var mest nyfiken på var hormoner som Lena Winroth pratade om. Vad händer i kroppen med alla hormoner, hur får man balans, så nu måste jag läsa mer om ämnet, det var väldigt intressant. Sen har vi Ann Fernholm om socker och dess påverkan på oss och framför allt hur kommer nästa generation att överleva allt socker! Det sötaste vi har är hennes nya bok, som tur var fanns den att köpa där som nu har jag ett exempel av den, läste hennes förra bok, Ett sötare blod. Har du inte läst den gör det!
Några kort på föreläsarna, tyvärr satt jag lite illa så korten blev inte de bästa.
Säffle 2015 föreläsare dag 1

Föreläsarna dag 1

Säffle 2015 föreläsare dag2

Föreläsarna dag 2

Som tur var hade jag tagit med löparkläderna för varje eftermiddag var det ett gäng som sprang en runda för att få igång kroppen efter allt stilla sittande. Jag hängde med på fredagens runda som gick genom skogen vid Duse Camping.
image

Marie Norder Aspholm, Leopold Roos, Lindha Vikström, Jonas Karlsson, Fredrik “Majoren” Söderlund, Fredrik Olsson, jag och Stina Pettersson Foto: Lindha Vikströms man

Varje kväll samlades alla som bodde på Duse Camping kring grillen, kan säga att inspirationen kring grillen var stor. Vissa hade fisk- köttbitar eller som jag hamburgare, grönsaker som sparris, paprika eller fyllda champinjoner grillades. Allt doftade underbart och min hamburgare smakade ljuvligt med halloumiost, sallad och tomat. På kvällarna var det mingel på högnivå, alla pratade med alla, jag lärde känna massa nya spännande människor som delar mitt intresse för kost och hälsa. Vi gav varandra tips eller bara påminde om de man redan visste fast glömt. Eftersom alla föreläsare bodde på campingen med oss fanns det mycket tid att ställa sina frågor som man kanske inte hann med under föreläsningen.
Säffle 2015 - grillning 1

Grillplatsen vid Duse Camping

Jag kommer garanterat att komma tillbaka till Säffle och LCHF-Events. Stor tack till alla som var med och ordnade så att vi deltagare fick en underbar helg i Säffle i kost och hälsans tecken!
Läs gärna Marie inlägg om LCHF-Events här nedanför,
Kram kram
(Visited 685 times, 1 visits today)

Relaterat innehåll

LCHF Event Säffle - En fantastisk helg

Då sitter vi i bilen, jag och Pernilla Lantz, på väg hem från LCHF eventet 2015. Vägen hem till Gävle går via Falun. Vilken helg det varit! Härliga...

LCHF Event Säffle - Dag 1

Det är tyst i stugan och Jag är uppe med tuppen för att hinna skriva några rader om gårdagen, dag 1 på eventet. Det var en innehållsrik dag med fem...

LCHF Event Säffle - Invigningsdagen

God morgon på er! Jag är nyvaken i vår stuga och det är fredag morgon. Utanför fönstret är det sol och blå himmel. Torsdagen började tidigt med tå...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!