Bananscones
Härliga scones till brunch.

Antal: 7 scones
- Energi: 145 kcal
- Protein: 4 gram/portion
- Fett: 10 gram/portion
- Kolhydrater: 4 gram/portion
Ingredienser
- 150 g banan
- 2 ägg
- 1 dl mandelmjöl
- 2 msk olja
- 2 msk vatten
- 2 msk Pofiber
- 2 msk kokosmjöl
- 2 msk Fiberhusk
- 1 tsk bakpulver
- 2 krm kanel
- 1 krm salt
Gör så här
- Värm ugnen till 175 grader
- Mixa banan och ägg med en stavmixer
- Tillsätt övriga ingredienser och blanda
- Låt stå i 5–10 minuter (för att smeten ska svälla)
- Gör scones av degen på en plåt med bakplåtspapper
- Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter
Fotograf: Marja Folcke