Krispiga chokladbollar
Antal: 10 portioner
- Energi: 266 kcal
- Protein: 3 gram/portion
- Fett: 27 gram/portion
- Kolhydrater: 1 gram/portion
Ingredienser
- 175 g mjukt smör
- 6 msk sukrin melis
- 0,5 dl kokoschips
- 150 g kokosflingor
- 5 msk kakao
- 0,5 dl hasselnötsmjöl
- 1 msk kallt kaffe
Gör så här
Lägg smör i en skål. Tillsätt sötningsmedel och rör om med en gaffel. Krossa kokoschipsen i handflatan och tillsätt i smörblandningen tillsammans med övriga ingredienser. Spara en del av kokosflingorna.
Blanda allt noggrant med händerna och forma till bollar. Rulla dem i resterande kokosflingor. Ställ i kylen i cirka 1 timme. Avnjut med en kopp kaffe eller te. Smaksätt med lite hackad choklad, 1 msk kakao eller 2 msk likör, minska då på sockret.
- Recept
- Reportage
- Inspiration
- Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!














