Annes picknickbröd

- Energi: 238 kcal
- Protein: 14 gram/portion
- Fett: 17 gram/portion
- Kolhydrater: 5 gram/portion
Ingredienser
- 1/2 dl färskriven parmesan
- 1/2 dl kokosmjöl
- 1 dl mandelmjöl
- 2 msk pofiber
- 2 msk fiberhusk
- 3 tsk bakpulver
- 1/2 tsk salt
- 2 äggvitor
- 3 ägg
- 250 g keso
- 2 msk olivolja
- 20 urkärnade kalamataoliver
- valfri örtkrydda
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och ställ åt sidan.
Mixa ihop ägg och keso till en slät smet och tillsätt olivoljan. Blanda med de torra ingredienserna och bred ut i en långpanna med ett ark bakplåtspapper i botten.
Tryck i oliverna och strö över valfri örtkrydda. Grädda ca 20 minuter eller tills brödet fått fin färg.
Fotograf: Emma Shevtzoff