Bananpannkaka

Antal: 1 portion
  • Energi: 416 kcal
  • Protein: 16 gram/portion
  • Fett: 32 gram/portion
  • Kolhydrater: 14 gram/portion

Ingredienser

  • 1 msk smör eller kokosolja till stekning
  • 1/2 mogen banan
  • 2 ägg
  • 2 tsk kokosolja
  • 2 tsk fiberhusk

Gör så här

Mixa ingredienserna utom smöret med stavmixer. Smeten ska vila ett par minuter. Sätt på en mindre stekpanna på medelhögvärme. Stek i rikligt med smör och servera med turkisk yoghurt eller vispgrädde och gärna kanel. Det blir två mindre pannkakor eller fyra plättar. Lagom till en person!

Receptförfattare:

Relaterat innehåll

Ensamma pappans goda LCHF-bröd

Detta recept kommer från Ted som gärna bjuder sina barn på gott och nyttigt LCHF-bröd....

Zucchiniplättar

Frasiga zucchiniplättar med gräddfil, hackad rödlök och lite gräslök. Det är gott med gröna bönor till!...

Saffransvåfflor med kräftröra

Mixa ihop alla ingredienser till våffelsmeten med stavmixer. Låt stå i 5 minuter och grädda sedan i smort våffeljärn. Blanda ihop kräftröran. Ser­vera...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!