Frukostbröd LCHF

- Energi: 3848 kcal
- Protein: 109 gram/portion
- Fett: 348 gram/portion
- Kolhydrater: 48 gram/portion
Ingredienser
- 2,5 dl mandelmjöl
- 2,5 dl hasselnötsmjöl
- 2 dl kokosnötsmjöl
- 1 dl sesamfrön
- 1 dl hela linfrön
- 0,5 dl psylliumfröskal, mald
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk salt
- 6 ägg
- 100 g philadelphiaost
- 2 dl crème fraiche
- 1 dl kokos- rapsolja eller smält smör
- 1 dl grädde
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Blanda resterande ingredienser separat med en mixerstav eller elvisp. Rör ihop allting och häll i en brödform som är klädd med bakplåtspapper. Strö över lite sesamfrön eller vallmo. Grädda i cirka 60 minuter.
Fotograf: Emma Shevtzoff