Stenbitsromsås

Antal: 12 portioner
  • Energi: 244 kcal
  • Protein: 3 gram/portion
  • Fett: 27 gram/portion
  • Kolhydrater: 1.5 gram/portion

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 3 dl majonnäs
  • 1/2 citron, zesten och saften
  • 1 krm peppar
  • 1 burk stenbitsrom, röd

Gör så här

Blanda gräddfil, majonnäs, citron och peppar väl i en skål och vänd försiktigt i romen sist.

Receptförfattare:

Fotograf: Emma Shevtzoff

Relaterat innehåll

Randig fiskpaté

Pimpad fiskpaté med två sorters fisk – läckert rosa lax och torsk med finhackad dill och spenat för smakens och den gröna färgens skull!...

Rostad chèvre med valnötter

Busenkelt och syndigt gott. Särskilt om man är svag för getost. Extra mumsigt med lite honung på valnötterna....

Parmalindade laxspett

Less i more! Lax, färsk basilika och parmaskinka. Det behövs inte mer för att fixa smakrika spett till buffébordet....

Partypizza x 2

Idén till den här pizzan fick jag av en norsk läsare som undrade om man inte kunde göra pizza med vanlig pajdeg. Javisst, i mitt gamla hemland Frankri...

Stenbitsromsås

Blanda gräddfil, majonnäs, citron och peppar väl i en skål och vänd försiktigt i romen sist. ...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!