Tomatsallad med kapris

Enkel men mycket smakrik tomatsallad med kapris.
Antal: 4 portioner
  • Energi: 90 kcal
  • Protein: 1 gram/portion
  • Fett: 7 gram/portion
  • Kolhydrater: 5 gram/portion

Ingredienser

  • 4 mogna kvisttomater
  • 2 msk kapris
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk kallpressad olivolja
  • havssalt & nymald vitpeppar

Gör så här

Skiva tomaterna och lägg i en skål. Strö kapris över och häll på vinäger och olja så det kommer åt överallt.
Krydda med salt och peppar. Låt stå en halvtimme så tomaterna drar åt sig smakerna.

Receptförfattare:

Fotograf: Pernilla Sjöström

Relaterat innehåll

Laxknyte med fetaost

Lax och feta! Smakrik kombo till påskbuffén....

Ostbakelser

Dessa ostbakelser fungerar perfekt som förrätt med rom, skaldjur eller med smörstekta kantareller. Annars passar de fint bara som de är med en mustig ...

Omelettrullar med avokado och räkor

Omelettrullar går att variera hur mycket som helst, det är bara fantasin som sätter stopp. Perfekt till förrätt, som snacks eller till buffén....

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!