Björnbärsglass

Detta är en enkel men så god och hälsosam glass! Pröva hallon och blåbär också.
Antal: 2 portioner
  • Energi: 191 kcal
  • Protein: 13 gram/portion
  • Fett: 10 gram/portion
  • Kolhydrater: 8 gram/portion

Ingredienser

  • 4 dl frysta bär (till exempel hallon, blåbär eller björnbär)
  • 2 dl kvarg, 10% fetthalt
  • 1 msk sockerfri sötning

Gör så här

Mixa allt med stavmixer, servera genast.

Fler av Åses recept hittar du på 56kilo.se!

Receptförfattare:

Fotograf: Lisa Wikstrand

Relaterat innehåll

Räkpizza

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa färskosten slät. Vispa sedan ner resterande ingredienser till botten. Smörj en form, cirka 28 centimeter i diamete...

Mousserande sparrissoppa

Skölj sparrisen och skär bort den nedre grövre delen . Skär sparrisen i centimeterstora bitar. Spara några toppar till serveringen. Koka sparrisen...

Kesobröd

Åses kesobröd har blivit väldigt populärt bland dem som äter lågkolhydratkost. Det går att variera väldigt mycket och receptet kan dubblas för att få ...

Kycklinggratäng med ädelost och bacon

Sätt ugnen på 225 grader. Rensa den grillade kycklingen. Skär paprikan i mindre bitar och fördela över kycklingen. Skär baconet i mindre bitar och...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!