Gulbetssallad med ansjovis

Antal: 4-6 portioner
  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 4 gram/portion
  • Fett: 33 gram/portion
  • Kolhydrater: 10 gram/portion

Ingredienser

  • 500 g kokta gulbetor
  • 1 liten burk ansjovis
  • 1/2 dl rödlök
  • 2 dl majonnäs
  • 1-2 babygem eller endiv
  • färsk gräslök

Gör så här

tärna gulbetor, ansjovis och lök fint. Blanda med majon­ näsen i en skål. Dekorera med finklippt gräslök. Servera i babygem­ eller endivblad.

Receptförfattare:

Fotograf: Emma Shevtzoff

Relaterat innehåll

Lammstek fylld med örter och färskost

Urbenad lammstek blir saftig och god med färskost och kryddor!...

Broccoli- och jordärtskockspuré

Skala jordärtskockorna och tärna eller skiva ganska smått. Koka i lättsaltat vatten 5–10 minuter. Dela och hacka under tiden brocco­lin, inklusive...

Djävulsägg

Ägg och majonnäs – Det bästa påsken har att erbjuda!...

Påsksallad med senapsdressing

Börja med dressingen, så smakerna hinner sätta sig. Det går alldeles utmärkt att göra dressing i förväg, den håller minst 10 dagar i kylen. Blanda...

  • Recept
  • Reportage
  • Inspiration
  • Erbjudanden
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!