Langos med västerbottenost och löjrom

- Energi: 21 kcal
- Protein: 5 gram/portion
- Fett: 19 gram/portion
- Kolhydrater: 2 gram/portion
Ingredienser
Langos
- 150 g västerbottensost
- 3 ägg
- 100 g philadelphiaost
- 1 msk fiberhusk
- 1/2 tsk salt
- 2 msk rapsolja eller smakfritt kokosfett att steka i
Topping
- 80 g löjrom
- 1 rödlök
- 2 dl crème fraiche
- 1 knippe gräslök
Gör så här
Mixa samman samtliga ingredienser till langossmeten och låt svälla i cirka 5 minuter. Stek dem i fett tills de fått en fin färg på båda sidor- Lägg dem på ett hushållspapper när de är klara.
Lägg upp på serveringsfat och toppa med finhackad rödlök, gräslök, crème fraiche och löjrom.
Fler av Jills recept hittar du på jillsmat.se!
Fotograf: Jill Wallentin