Sillbakelser med äpple och pepparrot

- Energi: 191 kcal
- Protein: 6 gram/portion
- Fett: 15 gram/portion
- Kolhydrater: 7 gram/portion
Ingredienser
Fyllningen
- 1 inläggsningssillfilé (ca 50 g)
- 1 äpple
- 1 liten rödlök
- 300 g färskost, philadelphia
- 2-3 msk färskriven pepparrot
Botten
- valfritt lågkolhydratbröd
Garnering
- finhackad gräslök och rädisor
Gör så här
Finhacka sillen, äpplet och rödlöken. Blanda samman med färskosten och pepparroten.
Stansa eller skär ut bröden och lägg dem i botten av små raka skålar klädda med plastfolie. Fyll formarna med fyllningen och förvara i kylskåpet tills servering-
Ta ur bakelserna ur formarna och toppa med den finhackade gräslöken och rädisor.
Fler av Jills recept hittar du på jillsmat.se!
Fotograf: Jill Wallentin